Productboek Upper Extremity
UPYA
F3 AFO
Zeus Bionische Hand
BioStep
VGK X & VGK-XS
Myo Kinisi
MILINE Enkelscharnieren
previous arrow
next arrow
 

Wij stellen u voor: de Zeus Bionische Hand

De Zeus is een multi-articulerende bionische hand met meerdere gripmogelijkheden die eenvoudige controle combineert met een elegant en robuust design. De vingers zorgen tezamen met de duim voor een stevige greep zodat dagelijkse handelingen makkelijk kunnen worden uitgevoerd. De vingers bewegen individueel waardoor ze zich kunnen buigen rond de vorm van een object ongeacht de vorm en omvang. Een gebruiker kan kiezen uit 12 grippatronen met als toegevoegde optie twee grippatronen naar keuze van de gebruiker.

Klik hier voor meer informatie.


Piotr

Piotr werd geboren zonder zijn linker hand. Hij is een actieve prothesegebriker en gebruikte al eerder cosmetische en myo-elektrische prothesen, maar die boden weinig functionaliteit die de bionische Zeus hand wel kan bieden.

"Zelfs tijdens de eerste dagen dat ik de Zeus gebruikte voelde ik een enorm verschil in behendigheid bij precisiewerk, essentieel voor mijn werk als fotograaf. Ik genoot ook van de futuristische uitstraling van mijn hand en mijn bijpassende koker, zodat ik mijn prothese niet langer verstopte, maar er mee pronkte! – Piotr Krukowski"


Kinga

Kinga werd geboren zonder haar rechterhand en stond voor meerdere uitdagingen om haar droom om automonteur te worden na te jagen. Zeus is haar eerste prothesehand die - dankzij haar persoonlijke aanpassing - zowel haar persoonlijkheid herstelt als designflare toevoegt.

"Ik was verrast hoe gemakkelijk het was om de Zeus te gebruiken, omdat ik nog nooit een prothese had gehad. Ik had kracht en duurzaamheid nodig als monteur, maar wilde ook mijn persoonlijkheid laten zien door middel van een cool ontwerp. – Kinga Wawro"

1. AOFE2. BBOT3. KMK4. Nivo

Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op